Innovatív logisztika 1873 óta

FIEGE - a szerződéses logisztika úttörője

Ez többet jelent, mint csupán gördülékeny ellátási szolgáltatások biztosítását az értéklánc számára. A szerződéses logisztika személyre szabott ellátási lánc megoldásokat ígér az ügyfelek számára - olyan megoldásokat, amelyek optimalizálják hatékonyságukat, és biztosítják a piac ellátást.

Ezen okból a FIEGE kulcskompetenciáját az ázsiai és európai nagyteljesítményű leányvállalatok sűrű hálózatán belül működő integrált, holisztikus ellátási lánc rendszerek fejlesztése, megvalósítása és működtetése jelenti. Az egyformán magas minőségű logisztika versenyelőnyt biztosít az ügyfelek számára; ez az a központi elem, amely elősegítette, hogy a tulajdonosi irányítású FIEGE vállalat az európai kulcspiac tíz legerősebb szerződéses logisztikai szolgáltatójának egyikévé váljon.

Tiszta struktúrák, közvetlen döntéshozatal.

 Familie Fiege

„A Fiege vállalatot egy család irányítja - és ez így is marad."

A tulajdonosok fenti kijelentését alátámasztja az a tény, hogy a vállalat vezetősége immáron az ötödik generációval bővült ki: a nemzetközi üzleti tevékenység szegmens irányítását 2004 óta Jens Fiege, Heinz Fiege fia végzi, aki vezérigazgatóként kezdte, majd 2009-ben tagja lett a Fiege Logistik Holding Stiftung & Co. KG Igazgatótanácsának. Dr. Hugo Fiege fia, Felix Fiege 2008-ban csatlakozott a Fiege Group vezetőségéhez a FIEGE Engineering ügyvezető igazgatójaként, majd 2012-ben tagja lett a Fiege Logistik Holding Stiftung & Co. KG Igazgatótanácsának.

 A folytonosság a legjobb stratégia

A folytonosság a családdal kezdődik, munkavállalóinkkal folytatódik, sőt kiterjed ügyfélkapcsolatainkra is. A FIEGE Csoport nem a rövidtávú eredményekre összpontosít, hanem az állandó növekedésre. A globalizált piacokon a fejlődés értékes erő. Az elmúlt évek stabil kétjegyű növekedési rátái mutatják a FIEGE Csoport világpiaci sikerét.

FIEGE kulcs számadatok

Alapítás:

1873

Munkavállalók:

9 000, 15 országban

Gyakornokok:

300

Leányvállalatok:

160

Raktár és logisztikai terület:

2,7 millió m2

Forgalom 2014-ben:

1,4 milliárd EUR

(frissítés: 2015)