Belgium

A FIEGE Puurs I egy modern, többfelhasználós telephely,amely az Antwerpen és Brüsszel közötti stratégiai tengelyen található, és a személyre szabott szolgáltatások széles választékát biztosítja a raktározástól és szállítástól kezdve, a testreszabott IT-megoldásokig, valamint a bemenő és kimenő minőségellenőrzésig és elemzésig, beleértve számos, iparág-specifikus, hozzáadott értéknövelő szolgáltatást.Motivált munkavállalóink a tartós fogyasztási cikkek, a gyorsan forgó fogyasztási cikkek, az E-kereskedelem és kiskereskedelem területére szakosodtak, és folyamatos fejlesztési folyamat keretében tökéletesítik és áramvonalasítják a logisztikai szolgáltatásokat, ezzel a lehető legnagyobb értéket adják termékeihez, valamint csökkentik a logisztikai költségeket.

A FIEGE Puurs II egy célorientált gyűjtő létesítmény a Doosan számára, amely magas minőségű szolgáltatásokat nyújt például a raktározás, papírmentes (vám) adminisztrációs és kiterjedt jelentési szolgáltatások, valamint az európai szintű pótalkatrész, tartozék, új és használt berendezés szállítás terén. A hozzáadott értéknövelő szolgáltatások a javítástól és festéstől az átcsomagolásig és termék-összeállításig terjednek. Speciális iparági know-how-nk alkalmazása és szakértelmünk révén más iparági ügyfeleink számára is képesek vagyunk innovatív logisztikai koncepciók kifejlesztésére, azok költséghatékony és kockázatmentes integrálásával.

A FIEGE Antwerpen közvetlenül az antwerpeni kikötőben található, és több mint 140 év tapasztalattal rendelkezik a teljes kontinentális vagy interkontinentális szállítás gördülékeny és gyors szervezése terén -legyen szó légi szállítmányról, tengeri szállítmányról vagy többféle szállítási módról-beleértve az összes szükséges vám és export dokumentum kezelését. A Fiege helyi szervezetnek, illetve a Hong Kong-ból, Sanghajból és Tokióból hetente érkező gyűjtőkonténereknek köszönhetően a távol-keleti import szakértői vagyunk. Az európai határok 1993-as megnyitásakor az antwerpeni iroda volt az egyik első olyan iroda, amely a külföldi importőrök számára pénzügyi megbízottként működött. Emellett, megszereztük a kombinált engedélyezett gazdálkodó (AEO) tanúsítványt, amely megerősíti, hogy a vámhatóság megbízható partnerként tekint ránk.

 

 

Guido Waeytens

Business Development Manager Belgium  

 

FIEGE NV

Koning Leopoldlaan 5
2870 Puurs

Belgium 

Phone:

E-Mail:

Web:

+32 38 60 30 11

guido.waeytens@fiege.com

www.fiege.com