Kína

A Fiege Távol-Kelet 1981-ben Hong Kong-ban kezdte szállítmányozó tevékenységét.2005-ben a Fiege a szállítmányozást kiterjesztette szerződéses logisztikai üzleti tevékenységre.


A Csoport nagykapacitású szállítmányozási és logisztikai tevékenységet ajánl Kína, Tajvan és Hong Kong szárazföldi területein. A Pearl folyó deltájától, a Jangce folyóparton keresztül Pekingig a legkülönbözőbb területeken megtalálható Fiege helyszínek hatékony megoldásokat kínálnak az ügyfelek számára mind az export, mind az országon belüli forgalmazás terén. A Fiege erős tengerentúli hálózatokkal rendelkezik, különösen Európában, a Közép-Keleten és Ázsiában, amelylehetővé teszi a társaság számára, hogy üzleti területét kiterjessze a különböző kontinensekre.
A stratégiailag legfontosabb területeken, Kína összes részén megtalálható 8 fiókvállalat és 6 raktár helyszín a Fiege komoly növekedését mutatja, melynek köszönhetően a vállalat integrált testreszabott ellátási lánc kezelési megoldásokat kínál az ügyfelek számára az összes kulcsfontosságú szektorban. Például a vámszabad logisztikai központtal rendelkező Suzhou kiváló feltételeket teremt a gyors és rugalmas teljesítmény elérésére az exporthoz kötődő, hozzáadott értéknövelő szolgáltatások terén.

A Fiege képes ellátni az összes logisztikai tevékenységet a teljes ellátási lánc vonatkozásában. A különböző iparágakból érkező ügyfelek számára ezek előnyös tulajdonságok, mivel rábízhatják magukat a felelősséggel lefolytatott vámeljárásra, ami lehetővé teszi a Fiege számára a Kínába irányuló illetve onnan jövő, valamint a Kínán belüli szállítások kezelését.

 

Hannes Streeck

FIEGE LOGISTICS (CHINA) COMPANY LTD.

Room 401 - 404, Cross Tower, 318 Fuzhou Road

Shanghai, 200001, P. R. C.

China

Phone:

Fax:

E-Mail:

Web:

+86 21 6391 3136

+86 21 6391 3137

info@fiege.com.cn

FIEGE Far East