Hollandia

A stratégiailag Amszterdam és a Schiphol nemzeti reptér közelében elhelyezkedő FIEGE Zaandam egy modern logisztikai szolgáltató központ, amely a gyorsan forgó fogyasztási cikkek raktározására és forgalmazására, a kiskereskedelemre, az E-kereskedelemre és az egészségügyre szakosodott, és modern IT-rendszer támogatással ellátott. Ügyfeleink ellátási láncát optimalizáló teljes szolgáltatás csomagot nyújtunk, beleértve az átcsomagolást, átcímkézést és műszaki támogatást, amelyek megvalósítása optimalizált költség- és teljesítményszinten történik. A FIEGE Zaandam a Benelux államok teljes területén célorientált forgalmazási hálózatot fejlesztett ki az egészségügyi termékek vonatkozásában, jelenleg 30 céljárműből álló, növekvő flottával. A szállítás és keresztdokkolás során a termékeket folyamatosan megfigyelt, 2 és 8 fok közötti hőmérsékleten tartják. A hálózat teljes mértékben felszerelt a radioaktív gyógyszerészeti és az ADR 2-9. osztályban található termékekre, ami kedvelt partnerré teszi a FIEGE-t a magas technológiai szintű szolgáltatásokat igénylő egészségügyi üzletágakban.

A FIEGE Házhozszállítás sok év tapasztalatot gyűjtött az összes Benelux államot kiszolgáló egyetlen 24-órás hálózat üzemeltetése során. A rendszer központokat két személy kezeli, és azok a végső fogyasztók felé irányuló tökéletes kiszállítást tesznek lehetővé a fehéráruk, bútorok, valamint nagyméretű eszközök és berendezések terén. A FIEGE az első és egyetlen logisztikai társaság, amely megvalósította a nagymértékben innovatív digitális személyi asszisztenst házhozszállítási szolgáltatása terén, amely az ügyfelek és végső fogyasztó számára valós idejű nyomonkövetést és visszakereshetőséget tesz lehetővé a szállítmányok vonatkozásában. Ez nagyobb átláthatóságot és megbízhatóságot biztosít, amely jobb ügyfélelégedettségi minősítést eredményez.

A FIEGE Nijkerk egy keresztdokkolást és tervezési tevékenységeket nyújtó, házhozszállítási hálózatunkat támogat átrakó központ.


Teljes tájékoztatásért kérjük, keresse az alábbi kapcsolattartót:
Ludo Langen
Üzletfejlesztési igazgató
FIEGE Északnyugat-Európa
Daalderweg 1
1507 DS Zaandam
Hollandia

Telefon: +32 52 3811 11
Fax: +32 52 3811 18
E-mail: BE-NWE-SALES@fiege.com
Web: www.fiege.nl

 

Niels Lindenbergh

Business Development Manager Nederland

Daalderweg 1

1507 DS Zaandam

Netherlands

 

Phone:

E-Mail:

Web:

 

+31 68 68 78 140

www.fiege.nl