A mi piacunk a globalizált világ!

Ezért a jövőbeni életképes logisztika számára a területi, nemzeti, és nemzetközi piacok összekötése az egyetlen járható út. Világszerte integrált ellátási lánc rendszereivel a FIEGE stabil résztvevője a globális árucsere tevékenységnek. A FIEGE különösen kulcspiacán, Európában, azonban a távol-keleti növekvő piacokon is egyre nagyobb mértékben megfelel a logisztikai minőség legmagasabb igényeinek. A családi működtetésű vállalat tulajdonosai, Heinz Fiege és Dr. Hugo Fiege a hosszú távú és tartós sikert határozzák meg vállalkozói működésük céljaként. Ennek köszönhetően a Fiege Csoport két tulajdonosát a DVZ Deutsche Logistik Zeitung 2007-ben kitüntette „Az év vállalkozói" számára odaítélt LEO-díjjal.A nagyfokú társadalmi felelősségvállalás, a greven-i otthoni bázis iránti elkötelezettség, valamint a szerződéses logisztika innovációjára irányuló folyamatos törekvés a tulajdonosok deklarált céljai.

 

A holnap világa felé haladunk.

 

1. TEVÉKENYSÉGI TERÜLET

A konzultáció, tervezés, megvalósítás és integrált logisztikai rendszerek területén működünk, emellett a vonzó kulcspiacok aktív szereplői vagyunk világszerte. Semleges és nyitott hozzáállást tanúsítunk az összes szállítmányozó vállalat és karrier felé, és támogatjuk az innovatív fejlesztéseket szolgáltatásaink területén.

 

2. VÁLLALATI ÉS PIACI CÉL

Üzleti tevékenységeink a megfelelő profit elérését segítik vállalatunk folyamatos fennállásának érdekében, ami befektetőink, ügyfeleink és munkavállalóink jogos érdekeit szolgálja. Célunk az európai piacvezető pozíció elérése.

 

3. NÖVEKEDÉS ÉS FÜGGETLENSÉG

A növekedési célszámok realizálása közben elsőrendű a tulajdonosok független és gazdaságilag szabad cselekvése. A FIEGE Csoport arra törekszik, hogy a jövője biztosításához szükséges növekedést a decentralizáció elvének fenntartásával, illetve ezzel egy időben a Csoport szövetségeseinek erősítésével érje el.

 

4. ÜGYFELEK

A tisztességes üzleti partnerség mentén kielégítjük ügyfeleink igényeit és védjük hosszú távú kereskedelmi érdekeiket. Az ügyfeleink követelményeihez igazított optimalizált rendszerek kifejlesztésével, illetve az operatív irányítás terén szerzett tapasztalataink felhasználásával biztosítani tudjuk rendszereink költséghatékony és kockázatmentes megvalósítását. Az együttműködés terén tanúsított rugalmasság, valamint a megállapított minőségi szabványok fenntartása alkotja a bizalommal és magabiztossággal jellemezhető ügyfélkapcsolatok alapját.

 

5. SZEMÉLYZET

Személyzetünkben megbízunk. Sikerünket szakmai képzettségüknek, felelősségérzetüknek, személyes kezdeményezőkészségüknek és kreativitásuknak köszönhetjük. Ezért bátorítjuk a csapatmunkát, és figyelembe vesszük munkavállalóink személyiségvonásait a motiváció feltételeinek, illetve a teljesítmény-orientált munkakörnyezet megteremtésének érdekében.

 

6. VEZETŐSÉG ÉS SZERVEZET

Támogatjuk a decentralizált üzleti szervezetet és a felelősség átruházást. Bármilyen problémáról is legyen szó, a lehető legközvetlenebb módon hozzuk meg a döntést, és hatékonyan cselekszünk. Ezt nagyban elősegíti hatékony információs rendszerünk.

 

7. BESZÁLLÍTÓK

Véleményünk szerint kiemelt fontossággal bír, hogy a tisztességes partnerség szellemében dolgozzunk együtt beszállítóinkkal. A logisztikai szolgáltatások ellátását illetően a beszállítók értékláncunk szerves részét képezik. Elvárjuk tőlük, hogy a lehető legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek a minőség és a gazdasági hatékonyság vonatkozásában.

 

8. VERSENY

Nincs semmilyen fenntartásunk a hatékonyság terén tanúsított tisztességes verseny vonatkozásában. Akár versenytársainkkal is együttműködünk, feltéve, hogy ez az együttműködés ügyfeleink érdekében áll és összeegyeztethető vállalati céljainkkal.

 

9.KÖRNYEZETVÉDELEM

Logisztikai rendszereinket oly módon tervezzük meg, hogy azok megfeleljenek a környezetvédelmi követelményeknek, ezáltal jelentősen hozzájárulunk a környezetvédelem javításához, és közben nem tévesztjük szem elől a gazdasági célokat sem.

 

10. SZOCIÁLIS PÁRBESZÉD

Nyitott párbeszédet folytatunk a szociális, technológiai és politikai intézményekkel, és hozzáadjuk tapasztalatainkat ezen eszmecserékhez a piac ellátásnak fejlesztése és biztosítása érdekében.