FIEGE MAGYARORSZÁG

A stratégiánk szolgáltatásokat nyújtani a lehető legnagyobb hozzáadott értékkel. A FIEGE szolgáltató komplex logisztikája több mint egy modern információs rendszerre épülő jól működő ellátásilánc-szolgáltatás biztosítása az értéklánc számára integrált innovatív logisztikai megoldásokkal és költséghatékony és optimális ellátásilánc-kezeléssel.


A FIEGE irányelve a megrendelő számára olyan egyénre szabott ellátásilánc-szolgáltatásokat nyújtani, amelyek optimalizálják a hatékonyságát és biztosítják a piaci kínálatot. Ezért, a FIEGE alap kompetenciája az integrált, holisztikus ellátásilánc-rendszerek fejlesztésében, megvalósításában rejlik az ázsiai és európai kiváló teljesítményű nagy lefedettségű fiókhálózatán keresztül. A klasszikus erőforrás-kihelyezési modell azt jelenti, hogy két módon jutunk előnyhöz: növeljük a logisztikai szolgáltatások hatékonyságát és szakszerűségét, és így jobban tudunk koncentrálni az üzleti alaptevékenységünkre.


A legjobb minőségű logisztika segítette a családi tulajdonban lévő vállalatot abban, hogy az európai fő piacon a tíz leghatalmasabb szerződéses logisztikai szolgáltató egyikévé váljon.


Üdvözöljük a világunkban!

 

A vállalat érdeke a stabil és szabályozott növekedés. A múltbeli dinamikus növekedése azt bizonyítja, hogy a választott irányvonal eddig megfelelő volt. Segített a folyamatos siker elérésében a logisztikai szolgáltatások piacának erős versenyében.