Több idő a betegekre

A kórházak jelenlegi állapota az alábbi: a kórházi személyzet munkaideje 20%-át logisztikai feladatok ellátásával tölti-minden egyes osztályon. A FIEGE Kórházi logisztika optimalizálja az osztályok közötti ellátási láncot, így a beszerzést, házipatikát, sterilizálást, műtőt, laboratóriumot és mosodai szolgáltatást. Az ellátási lánc összevonása jelentős hozzáadott értéket hoz létre.


A logisztika központosításával, azaz az anyagáramlás igény szerinti kiszállítás és személyre szabott szolgáltatási modulok révén történő harmonizálásával szinergiák jönnek létre. Ezek a szinergiák lehetővé teszik, hogy csökkentse a napi működési folyamatokat, ami könnyebbséget jelent a személyzet számára, és növeli az egyes betegekre fordítható időt. Ha önnek a költségekre és az ellátásra is ügyelnie kell, a FIEGE Egészségügyi logisztika lehetővé teszi, hogy figyelmét ismét a beteg mögötti emberre irányítsa.

Egészségügyi rendelő központ
A MedicalOrder®Center (www.medical-order.de) összehangolja és optimalizálja az egyes kórházak és egyéb egészségügyi létesítmények ellátási láncán belüli különféle szolgáltatási modelleket, mint pl. rendelési folyamatok, szállítások, házipatika és sterilizálás számára történő raktározás, valamint a teljes beszerzési folyamat.

Koncepció: A hatékony ellátás kezese

  • Az árulogisztika központosítása-gyógyszerészeti és gyógyászati termék know-how decentralizáció.
  • Költséghatékony ellátás az egyes osztályok online kapcsolatán keresztül kosár modul működéssel és félig automatizált megrendelés kigyűjtő technológiával.
  • Az össz-kórházi gyógyszer és gyógyászati termék megrendelés kigyűjtése pl. mintegy 18 létesítmény 1 350 gyógyszere gyógyszerészeti névjegyzékének szabványosításához vezet.
  • Az anyagáramlások szabványosítása.
  • A beszerzési mennyiségek összeolvasztása.

 

Christian Laumann

Project Manager Healthcare

+49 (0) 151 580 591 52